Najaarscongres 2017
×

Symposium, workshop, lezing of E-market bijdrage

De commissie najaarscongres is op zoek naar:

  • Vernieuwend wetenschappelijk onderzoek op het gebied van leerpsychologie en cognitieve psychologie;
  • Actieve workshops die de bevindingen van dergelijk onderzoek incorporeren in klassieke cognitief-gedragstherapeutische procedures;
  • Wetenschappelijk onderzoek en workshops over toepassingen van bestaande kennis en klassieke procedures op nieuwe klachten of in nieuwe doelgroepen;
  • Wetenschappelijk onderzoek en workshops over toepassingen van technologische ontwikkelingen in cognitieve gedragstherapie.

Ook bijdragen die niet direct aansluiten op het congresthema zijn van harte welkom.

In symposia en lezingen kun je de resultaten van recent wetenschappelijk onderzoek presenteren, waarbij je uitdrukkelijk aandacht besteedt aan de betekenis van deze resultaten voor de praktijk. In actieve, praktijkgerichte workshops kun je een werkwijze demonstreren en oefenen met de doorgaans deskundige en gevorderde deelnemers. Een workshop duurt 1,5 uur, voor symposia kun je bijdragen indienen voor 1,5 uur (5 lezingen) of 1 uur ( 3 lezingen).

Klik hier voor een volledig overzicht van de criteria.

Praktische informatie

Van 1 februari tot 1 mei 2017 kun je je voorstel voor symposia, workshops, lezingen en de E-market digitaal indienen. Je ontvangt direct erna per e-mail een bevestiging.

Onduidelijke of onvolledige aanmeldingen kunnen we niet beoordelen, dus vul je aanmelding duidelijk en compleet in. De tekst wordt voor alle publicaties, zoals op website of in magazine, niet geredigeerd. De indiener is verantwoordelijk voor fouten in spelling, grammatica of wetenschappelijke feiten.

Na de beoordeling van je voorstel in mei 2017, krijg je uiterlijk de tweede week van juni bericht of je bijdrage is geplaatst in het programma, en op welke dag en tijdstip. Je moet je dan officieel aanmelden voor het door jou gewenste congresarrangement en eventueel overnachting. Je ontvangt hiervoor per e-mail een aanmeldlink.

Wat wil je indienen?*

Geef hieronder aan in welke vorm je je bijdrage wilt presenteren.

Aantal lezingen*

Uit hoeveel lezingen bestaat het symposium?

Ben je lid van de VGCt?*

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.Als je problemen ondervindt bij het registeren neem dan contact met ons op via: congres@vgct.nl
Als je problemen ondervindt bij het registeren neem dan contact met ons op via: congres@vgct.nl